Na današnji dan prije pet godina osnovala sam R. S. Bonum d.o.o. Krenula sam doslovce od nule i u ovih pet godina prošla kroz svašta. Danas dok ovo pišem sjedim u svom novom, trećem po redu i, usudila bih se reći, do sada najdražem, uredu. Surađivala sam i surađujem sa divnim strankama i ljudima. S nekima se nisam “našla” ali za svakoga od njih mogu reći samo da su uvijek radili onako kako su najbolje znali i mogli.

Prvih pet godina rada zasigurno je obilježilo izdavanje knjige “Biram poduzetništvo”, a sa zadovoljstvom sam vodila i program osposobljavanja za samostalnog knjigovođu na Pučkom otvorenom učilištu u Puli.

Sve ono naizgled loše što se dogodilo uvijek se na kraju pokazalo da je bilo za moje najveće dobro i, kao što je to kod mene slučaj od samog početka poslovanja, uvijek se iz svake takve situacije izrodilo nešto novo i još bolje.

S ciljem edukacije i usavršavanja stranaka i svih onih koji to žele ili im je potrebno, pokrenula sam blog kroz koji pokušavam poduzetnicima pomoći shvatiti računovodstvo kako bi iz njega mogli izvući što veće koristi za svoje poslovanje. Edukacija kroz seminare, časopise i konzultiranje stručne literature od izuzetne je važnosti i za mene osobno kako bih uspjela popratiti sve silne propise i zakone ali i kako bih jedan dio znanja mogla prenijeti strankama i olakšati im poslovanje. To svakako nastojim činiti i na način da za cilj nemam samo sklapanje posla, već i izgradnju odnosa sa strankama kako bih postala što boljim poslovnim partnerom.

Ono što me posebno veseli je da svakako nastavljamo s radionicama “Paušalni obrt – od otvaranja do samostalnog vođenja knjigovodstva” te da je nova knjiga sve bliže kraju. Šaljem vam svima velike pozdrave i želim što više posla!

 

Rođendanski blog