R.S. Bonum d.o.o. iz Pule bavi se svim vrstama ekonomskih usluga, a pretežito poslovnim savjetovanjem i računovodstvenim uslugama.

Naš tim sastoji se od eminentnih stručnjaka koji su u svom dosadašnjem radu već sudjelovali u cijelom nizu radionica, savjetovanja i edukacija unutar različitih sfera ekonomske znanosti. Imamo dugogodišnje iskustvo i tradiciju te smo prisutni na tržištu više od jednog desetljeća. U tom periodu surađujemo s cijelim nizom različitih poslovnih subjekata te provodimo edukacije, od poduzetnika početnika do poduzetnika kojima je potrebna nadogradnja kroz subspecijalizaciju iz određenih posebnih područja ekonomske znanosti.

Članovi našeg tima posjeduju kompetencije, formalno i neformalno znanje za rad i edukacije na svim nivoima ekonomske teorije i prakse, o čemu svjedoče dosadašnji rezultati, obavljeni projekti, kao i mnogobrojni, dugogodišnji, zadovoljni klijenti.

Osim dnevnog obavljanja zadataka u svojoj ne tako kratkoj povijesti, iza sebe imamo niz stručnih članaka i objavljene dvije stručne knjige „Biram poduzetništvo“ i „Veća dobit manji porez“ te i na taj način sudjelujemo u razvoju i promišljanju ekonomske teorije i zbilje, s čime nastavljamo i u budućnosti.

Ukoliko tek pokrećete vlastiti posao ili imate pitanja vezana uz već postojeći oblik poslovanja, trebate li računovodstvene usluge ili stručno i kompetentno mišljenje i kvalitetan plan i analizu Vašeg poslovanja, obratite nam se s povjerenjem!!

Svojim klijentima na raspolaganju smo u svakom trenutku, a zadatke odrađujemo ažurno i kvalitetno, u skladu sa svim propisima i zakonima.

Ugovorom se obvezujemo na čuvanje poslovne tajne.

Naš tim čine:

Silvija Radulović, oec. – osnivačica, vlasnica i direktorica

Stanko Radulović, dipl. oec. – prokurist, direktor financija i računovodstva

mr. sc. Palmira Radulović, dipl. oec. – prokurist

Dijana Devetak, mag. oec. – samostalni knjigovođa

Lucija Radin, mag. oec. – knjigovođa

Kristina Vareško – pomoćni knjigovođa

Chiara Sudulić – pomoćni knjigovođa