prezentacija-3-top-down-566x800zadnje

Biram poduzetništvo

Kako pokrenuti i uspješno voditi vlastiti posao

Silvija Radulović

 „Biram poduzetništvo“ knjiga je koja će potaknuti i ohrabriti sve koji žele pokrenuti vlastiti posao da se odvaže na taj korak. Napisana je s ciljem da pomogne svim budućim i sadašnjim poduzetnicima i usmjeri ih prema ispravnom donošenju poslovnih odluka.

– Silvija Radulović, autorica knjige


zelim-naruciti


O KNJIZI:

U prvom dijelu čitatelji će se upoznati s oblicima poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj te procesom i troškovima otvaranja obrta ili osnivanja poduzeća. Knjiga daje odgovor na pitanje za koji se oblik poslovnog subjekta najbolje odlučiti ovisno o vrsti djelatnosti, ambicijama, željama i financijskim mogućnostima pojedinca. Ističe se važnost dobrog, urednog i ažurnog vođenja knjigovodstva, daju se primjeri raznih ugovora i odluka te savjeti koji će svakom poduzetniku olakšati poslovanje, ali i smanjiti mogućnost od potencijalnih kazni.

Drugi dio knjige odnosi se na prodajne vještine bez kojih je danas nemoguće prodati svoje proizvode ili usluge. Objašnjava se zašto su one važne, kako pronaći stranke i kako voditi prodajni razgovor.

Knjiga je prožeta idejom da se danas kod nas može uspjeti, a da je za to potrebno predano i pošteno raditi, pridržavati se svih zakona i propisa te biti fer u odnosima prema suradnicima, kupcima, dobavljačima i zaposlenicima.

O AUTORICI:

img_7082-800x533Silvija Radulović rođena je u Puli 14. 12. 1979. godine. Diplomirala je na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, na Odjelu za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“ i stekla višu stručnu spremu i stručno zvanje ekonomista. Nakon niza godina rada i dodatnog obrazovanja na mnogobrojnim tečajevima, seminarima i radionicama iz područja informatike, knjigovodstva, svladavanja prodajnih vještina i postavljanja temelja uspješne tvrtke, odlučila se za pokretanje vlastitog posla. Godine 2013. osnovala je R. S. Bonum d.o.o., tvrtku koja se bavi pružanjem računovodstvenih usluga i u kojoj je zaposlena kao direktorica. Od 2015. godine vodi tečaj osposobljavanja za samostalnog knjigovođu na Pučkom otvorenom učilištu u Puli. Živi u Ližnjanu i želja joj je pomoći što većem broju poduzetnika u pokretanju i vođenju poslovanja.


Podaci o knjizi:zelim-naruciti

Format: 14,7×21

Cijena: 15,00 eura

Cijena poštarine: 5,00 eura