Više puta sam za Silviju rekla: „Sam Bog mi ju je poslao.“, a kada to kažem mislim da sam rekla sve. Same pohvale za sav rad i trud i profesionalnost u svim segmentima koje taj posao zahtijeva. Zahvaljujem ti u moje i u ime ugostiteljskog obrta „Vodnjanka“ i želim ti puno posla koji obavljaš s tako puno znanja i entuzijazma. Blago nama koji te imamo.

Svjetlana Celija, ugostiteljski obrt Vodnjanka


Mogu pitati bilo što, naći će rješenje. Ne mučim se s poznavanjem zakona jer to zna moj knjigovodstveni servis.

Papirologija je potpuno u njenim rukama, dakle proslijedim račune i mirna sam jer znam da će sve biti kako treba.

Marina Petrić, trgovački obrt Anita+


Prvo što bih istaknula i što je osnova svake poslovne suradnje je povjerenje koje imam prema Silviji. To je svakako premisa daljnje suradnje, koja uvelike ovisi o prvo – poznavanju materije davatelja usluge, u ovom slučaju pružanja knjigovodstvenih usluga te drugo – vrsti djelatnosti kojom se bavi primatelj takve usluge. Upravo zbog specifičnosti naše djelatnosti, u kojoj su npr. kalo, otpis te nivelacije cijena česta pojava, do izražaja dolazi fleksibilnost i adaptabilnost koji su u slučaju R. S. Bonuma na zavidnoj razini. Osim toga, vrlo je bitno kod pružanja knjigovodstvenih usluga implementirati u rad usvojene računovodstvene standarde te načela računovodstva koji se kod R. S. Bonuma ogledaju kroz ažurnost i točnost knjiženja poslovnih promjena te u netom odrađenom sastavljanju financijskih izvještaja.

Mirjana Devalentinis, Agro Fructus j.d.o.o.


R. S. Bonum uvijek odgovorno i proaktivno rješava knjigovodstvene probleme. Sa zadovoljstvom svakako preporučujem.

Miljenko Šuperak, Ured ovlaštenog arhiteka


Kod otvaranja obrta ili tvrtke važno je imati osobe koje promišljaju o pitanju te precizno daju tražene odgovore. Tvrtka R. S. Bonum upravo to ima, osobe koje su srčane, stručne i susretljive. Zadovoljstvo je prepustiti svoje poslovanje u njihove ruke.

Melita Milić, obrt za informatičke usluge Igra sunca


Brza, pouzdana, kvalitetna, temeljita i stručna usluga riječi su koje savršeno opisuju Silviju i R. S. Bonum. Najbolji partneri u poslovanju!

Marijeta Matijaš, Kreacija j.d.o.o.


Korisnik sam usluga računovodstvenog servisa R. S. Bonum od početka 2013. poslovne godine. Pravovremeni poslovni savjeti, stručno knjigovodstvo za brži i jednostavniji odabir pravog rješenja, brza i moderna usluga od povjerenja uz transparentnu cijenu usluga bez skrivenih troškova glavne su odlike R. S. Bonuma.

Ili još jednostavnije i svima shvatljivo reći da je R. S. Bonum računovodstveni servis prilagođen svakom korisniku.

Iskreno preporučujem svim vlasnicima obrta i trgovačkih društava.

Dragan Stojanović, HISTRION d.o.o