R.S.Bonum, odnosno Silvija s kojom najviše komuniciram, slobodno mogu reći da je najbolji knjigovodstveni ured.

Osoba je to kojoj je knjigovodstvo više od posla, a s klijentima ima puno više od poslovnog odnosa. Za svakog klijenta/tvrtku skrbi kao da je njena te se pobrine da dobije sve što mu pripada.

Redovito obavještava svoje klijente o svim novinama i promjenama zakona te predlaže nova rješenja. Ja često znam reći da je ona moj joker zovi jer kod nje nema nemoguće situacije, uvijek pronađe najbolje moguće rješenje.

Kratko i jasno, ja mirno spavam kad znam da mi oni vode knjigovodstvo!

Ivana Ahmičević, obrt “I. A. Media” za promidžbu i oglašavanje, portal 5Portal.hr


Izuzetno smo zadovoljni sa knjigovodstvenim servisom R.S. Bonum d.o.o., te ako ste u potrazi za knjigovodstvenim uslugama na najvišoj mogućoj razini onda je naša preporuka svakako R.S. Bonum.
Svaki posao odrađen je profesionalno i brzo, komunikacija je jednostavna i ugodna, te dostupna u svakom trenutku. Surađujemo od samih početaka našeg poslovanja, te su nam uvelike pomogli u pokretanju našeg poslovanja na čemu smo neizmjerno zahvalni!

Loreta i Manuel Vlačić,  Konoba Rocco j.d.o.o., Konoba da Rocco, Krnica


Kao dugogodišnji korisnici usluga knjigovodstvenog servisa R. S. Bonum imamo samo riječi hvale. Pedantnost, stručnost i fantastična poslovna organizacija samo su neke od odlika ovog fantastičnog tima. Kod njih za svaku situaciju uvijek postoji adekvatno rješenje te su dostupni za sva pitanja i nedoumice. Pridaju važnost klijentu, ulijevaju sigurnost i povjerenje te pružaju neizmjernu podršku i motivaciju. Veoma smo zahvalni cijelom timu na svemu a posebno Silviji i Stanku koji nas prate od početka i nesebično pomažu, te su u našim životima i srcima zauzeli posebno mjesto.

Manda Brčina i Domagoj Hajduh, D. H. Energy d.o.o. za uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju


R. S. Bonum uvijek odgovorno i proaktivno rješava knjigovodstvene probleme. Sa zadovoljstvom svakako preporučujem.

Miljenko Šuperak, Ured ovlaštenog arhiteka


Korisnik sam usluga računovodstvenog servisa R. S. Bonum od početka 2013. poslovne godine. Pravovremeni poslovni savjeti, stručno knjigovodstvo za brži i jednostavniji odabir pravog rješenja, brza i moderna usluga od povjerenja uz transparentnu cijenu usluga bez skrivenih troškova glavne su odlike R. S. Bonuma.

Ili još jednostavnije i svima shvatljivo reći da je R. S. Bonum računovodstveni servis prilagođen svakom korisniku.

Iskreno preporučujem svim vlasnicima obrta i trgovačkih društava.

Dragan Stojanović, Histrion d.o.o

Brza, pouzdana, kvalitetna, temeljita i stručna usluga riječi su koje savršeno opisuju Silviju i R. S. Bonum. Najbolji partneri u poslovanju!

Marijeta Matijaš, Kreacija j.d.o.o. za poslovno savjetovanje i Kreacija interijeri