Pišu: Silvija i Stanko Radulović

Ponekad nam se čini kao da smo jučer krenuli – toliko je toga što još želimo naučiti, toliko ideja koje želimo realizirati, planiramo krenuti s webinarima, a i nova knjiga je na čekanju…

S druge strane, ponekad se čini kao da poslujemo već barem dvadeset osam godina. Krenuli smo neposredno prije ulaska Hrvatske u EU te se tijekom tih osam godina promijenio cijeli niz zakona i propisa.

O posljednjih godinu dana bolje je i ne pisati. Bilo je tu puno neizvjesnosti i teških situacija, kako za nas tako i za naše klijente.

Rezultat je da smo svi opstali. I u ovim turbulentnim vremenima potrebe i zadovoljstvo klijenata stavili smo na prvo mjesto. Odradili smo sve potrebno kako bismo svima koji su udovoljavali uvjetima omogućili dobivanje potpora i uspjeli u tome – povukli smo gotovo milijun kuna što je itekako pomoglo prebroditi ovaj užasni period.

Ono što je najvažnije, i dalje rastemo iz godine u godinu, kao računovođe, kao poduzetnici ali i kao ljudi. Trudimo se nadograđivati svoje znanje, pratiti klijente i učiti uz i zbog njih. Zaključiti možemo kako je ovaj posao (ili nama poziv) najbolja potvrda one poznate „Samo mijena stalna jest“.

A ako je po godinama suditi, idemo tek u drugi razred i još je puno posla pred nama. Hvala vam što ste tu, pozivamo vas da nas pratite i dalje kako bismo zajedno napravili više.

Više truda, više znanja, više poslovne suradnje. U ovim izazovnim vremenima možda je postizanje tog cilja teže nego ikad, ali zajedničkim naporima, usavršavanjem, edukacijom i korektnim poslovnim odnosima to nije nemoguće već je to ono što se očekuje. Osnova našeg daljnjeg poslovanja je nastavak pozitivnih trendova i rast kako nas tako i naših klijenata i u tom duhu želimo nam sretan rođendan.

Osam nam je godina tek