Piše: Silvija Radulović

Totalno je cool kad ti zatreba npr. iznos nove minimalne plaće pa ga otiđeš potražiti na svoju stranicu i u objavi koju si sam napisao! Kažem ja da si te objave često pišem ponajprije za sebe jer tako uvijek znam gdje mogu potražiti određeni podatak koji mi zatreba!

Uobičajeno sve podatke vezane uz stope i uplatne račune doprinosa, poreza i prireza te raznih članarina pronalazim u stručnom računovodstvenom časopisu koji mi je u uredu baš uvijek pri ruci. Međutim, dogodio nam se COVID i izolacija cijelog ureda na 10 dana te, naravno, rad od kuće pod temperaturom i svim drugim popratnim “radostima” koje nosi sa sobom. Dogodio se i unos novih klijenata i njihovih djelatnika u program te traženje po webu postotaka prireza i uplatnih računa za plaćanje poreza i prireza porezu na dohodak koje je utrostručilo uobičajeno vrijeme inače potrebno za taj posao.

Pa eto, zato ovaj blog, kako bih ubuduće vrlo jednostano uvijek znala gdje pronaći podatke o kojima pišem.

A zatreba li i Vama takva informacija, postotak prireza i/ili broj računa (IBAN) općine ili grada za uplatu poreza na dohodak i prireza porezu na dohodak pronađite ovdje.

Postotci prireza i uplatni računi poreza na dohodak i prireza porezu na dohodak
Tagged on: