Danas slavimo veliki deseti rođendan R. S. Bonuma! 

Kad pogledamo unatrag, ovo desetljeće obilježili su prijatelji, obitelj, poslovni partneri i djelatnici koji su prepoznali naš trud i vrijednosti koje smo utkali u poslovanje. Zahvalni smo svima koji vjerovali u nas i bili nam velika podrška!

Kada je 2013. godine osnovan R.S. Bonum, prag za ulazak u sustav PDV-a bio je 70-ak tisuća kuna i činio se tako dalekim! A o broju klijenata s kojima danas poslujemo zaista nismo mogli ni sanjati.

Tijekom godina rasli smo i napredovali, a zajedno s nama i naši klijenti i djelatnici, te je upravo to ono što nas posebno veseli! Volimo vjerovati da smo i mi, makar djelićem, zaslužni za njihov rast i napredak, kao što oni za naš zasigurno jesu! 

I dok se radujemo godinama koje dolaze, želja nam je nastaviti pružati vrhunsku uslugu klijentima obzirom da je ukazano nam povjerenje privilegija koju ne shvaćamo olako!

Nadamo se da će i naš novi logo biti prepoznat kao sinonim za upravo takvu, vrhunsku, uslugu, kojom se u potpunosti trudimo prilagoditi svojim klijentima. Predstavljamo Vam ga s ponosom, u čast našeg desetog rođendana!

P.S. Onaj prvi izradili smo sami, i to u Word artu. Zadavao je glavobolje svima koji su ga morali tiskati na kalendare, kemijske, šalice, knjige tako da je napokon došlo vrijeme za nešto profi 🙂 

Danas slavimo veliki deseti rođendan R. S. Bonuma!